På gång

BLUESAFTON   2021 

NORRTÄLJE BLUESSÄLLSKAP

Arrangerar i samarbete med

Restaurant Havspiren

Boka bord på 0176-16220Norrtälje Blues Night

Datum:

Tid: 18:00-01:00

Inträde från kl 18:00: 200kr

DAN GRANERO BAND


Australienfödde Dan Granero har efter ett antal turnéer i Europa och Sverige valt att etablera sig på den svenska bluesscenen, där han varit ett erkänt namn i flera år nu. Med influenser från bl.a. Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan och Rory Gallagher levererar han ett rykande hett gitarrspel och ger valuta för entréavgiften vid varje gig. Så ta tillfället i akt nu när han gästar Norrtälje med sitt band.

THE FACTORY SMOKERS


Factory Smokers musikaliska influenser tar sig mellan Mississippis norra bergsstrakter ner till deltat och vidare till New Orleans, via Memphis upp till södra Chicagos skitigaste baksidor. Det finns också en påverkan på soundet från tidig amerikansk och engelsk punk. Bandet har ett rykte om sig att leverera högoktaniga spelningar oavsett om det är 500 eller 5 personer i publiken

JULIA AND THE BASEMENT TAPES


Julia & The Basement Tapes är ett ungt modernt bluesband som spelar eget material inspirerat av blues, americana, rock och soul. De har vunnit både Swedish Blues Challenge och Borgholm Blues Challenge, båda 2017, och befinner sig just nu i studion och jobbar på debutalbumet. De har också just varit i London och spelat in i Jimi Hendrix lägenhet! När de kommer till Norrtälje är det i duo-format i form av Julia Tinglöf och Johan Borgh, som sjunger resp. spelar gitarr i bandet och som tillsammans skriver låtarna.